header 2

יום שני, 17 ביולי 2017

דייגו-סאן Vs טראק דה לוקס פוד פייט

יום רביעי, 26 ביולי החל מהשעה 19:00

פוד פייט שני מבית דייגו סאן, בו מתארחים מדי חודש בתי אוכל אהובים. והפעם- טראק דה לוקס! בהתמודדות על תואר אלופי המטבח של חודש יולי. כשני מקומות מבוססי אוכל רחוב בכלל וכזה המושפע מארה"ב בפרט, ההתמודדות הפעם מרגישה מתבקשת מתמיד!
הקרב יתקיים ביום רביעי, 26 ביולי החל מהשעה 19:00.

צמד המתאבקים יכינו עצמם לתצוגת תכלית, בה ישלפו את מנות הדגל שבאמתחתם. משני צידי הזירה הפעם:
טראק דה לוקס- מזה מספר שנים שבית האוכל ממרכז דיזנגוף משגר מדי יום, מתוך משאית אוכל שניצבת במרכז המקום, אוכל רחוב מרחבי העולם היישר אל חיקם של המוני סועדים מדושנים ומרוצים.
בתפריט, שיוגש כולו מתוך מטבח מיוחד שיוקם בחצר הדייגו, צפו למנות הבאות:  מק אנד צ׳יז - גבינת צ׳דר מיושנת, אפונה ובייקון (29 שקלים); קלח תירס בשמנת חמוצה ופפריקה מעושנת (28 שקלים); נקניקיית גאודה טימין בלחמניה (34 שקלים); ספריבס בגלייז ברביקיו (39 שקלים); המבורגר 50/50 - 50 אחוז בייקון 50 אחוז בקר, גבינת צ׳דר, בצל פריך וירקות (56 שקלים); ומכת המחץ עם קראק פאי (35 שקלים).

 מהצד השני - דייגו סאן, המאהב הלטיני-אסיאתי נערך בנחישות לקרב עד אבדן הכרה עם מנות כמו: ביבימבאפ - סיר אורז לבן עם המון ירקות, צ'ילי קוריאני, בקר טחון מתובל בסויה וג'ינג'ר (שאפשר להחליף בטופו) ומעל הכל ביצת עין (58 שקלים); טאקו צ'יקן מסאללה - מנגו פיקלז, יוגורט מרענן, חסה, עגבניות, חלפיניו כבוש ומעט כוסברה (36 שקלים); קערת אטריות ויאטנמית -שרימפס על הפלנצ'ה ברוטב פיש סוס, סוכר דקלים וליים (גרסה טבעונית עם טופו ורוטב טבעוני מבוסס סויה), אטריות שעועית, אצות וואקמה, מלפפונים, כרוב סגול, עגבניות שרי, בצל ירוק וסגול, כוסברה, נענע, ג'ינג'ר וצ'ילי (56 שקלים); שורט ריב באן 24 שעות מפורק במזלג, איולי יפני, חסה פריכה וכוסברה (38 שקלים) וחבטת נוק אאוט של דיי סאן- בננות מקורמלות, גלידת קוקוס שחורה, קצפת, שברי פקאן וסירופ שוקולד (36 שקלים).

ברקע פסקול אמריקני הולם לקרב ענקים מסוג זה.

דייגו סאן, המשביר 2 ת"א. טלפון: 03-5531557. שעות פעילות: א-ה 18:00-לקוח אחרון
שישי ושבת החל מ 12:00 ועד לקוח אחרון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.