header 2

יום שלישי, 11 ביולי 2017

דייגו סאן מרעננים את התפריט


Diego Sun
Summer Menu
'דייגו-סאן', בר אוכל לטינו-אסייתי ססגוני בפאתי שוק לוינסקי, משיקים תפריט קיץ חדש. במסגרת פיתוח הקונספט ורענון התפריט, אנשי הדייגו משתפים פעולה עם שף אוהד לוי (סושיאל קלאב, אורטריו, צ'יקטי) במאש-אפ קולינרי ייחודי השואב השראה מהמזרח הרחוק (ויאטנם בעיקר) ועד מערב - מקסיקו וארה"ב.  המנות החדשות והמעודכנות מופיעות בסקשנים השונים בתפריט:
בראשונות:
מקסיקן נאצ'וס - טורטיות תירס פריכות, עגבניות, כוסברה, צ'דר, שמנת חמוצה, גוואקמולה וחלפיניו כבוש (36 שקלים); סלט פפאיה מחודש (ניתן לקבל אותו גם בגרסא טבעונית), בוטנים, שרי, בצל ירוק וסגול, כוסברה, פיש סוס, צ'ילי וליים (38 שקלים); סלט קייל וכרוב סיני - שרי, בצל סגול, נענע, תירס חי, קראנץ' תירס בוניגרט יוזו הדרים (36 שקלים); נאמז שרימפס - דפי אורז ממולאים שרימפס וצ'ילי עם חסה פריכה, נענע, בזיליקום תאילנדי ורוטב פיש סוס וליים (42 שקלים).
BOWLS קטגוריה חדשה בתפריט BOWLS מנות בקערות שכוללת, מעבר לביבימבאפ המסורתי והאהוב, שתי מנות נוספות: פוקי סלמון- קערת אורז הוואית עם נתחי סלמון נא (קיימת גרסה טבעונית עם טופו), אצות ווקאמה, אדממה, אבוקדו, מלפפון ושמשום ברוטב סויה מתוקה וג'ינג'ר (54 שקלים); קערת אטריות ויאטנמית - שרימפס על הפלנצ'ה ברוטב פיש סוס, סוכר דקלים וליים (גרסה טבעונית עם טופו ורוטב טבעוני מבוסס סויה), אטריות שעועית, אצות וואקמה, מלפפונים, כרוב סגול, עגבניות שרי, בצל ירוק וסגול, כוסברה, נענע, ג'ינג'ר וצ'ילי (56 שקלים).
TACOS מנה טבעונית חדשה - טאקו אבוקדו טמפורה עם פיקו דה גיו, רוטב חלפיניו, ליים וכוסברה (32 שקלים)
BUNS שורט ריב 24 שעות מפורק במזלג, איולי יפני, חסה פריכה וכוסברה (38 שקלים)
BURGERS צ'יקן בורגרז- צמד לחמניות מאודות עם קריספי צ'יקן, איולי צ'יפוטלה בצל סגול וסלייס עגבניה (42 שקלים).
מנות צד שנוספו לאגפי ה TACOS, BUNS ו-BURGERS: צ'יפס יוקה, פרנץ' פרייז עם גרדת ליים וטוגראשי, סלט ירוק.
באגף המתוקים חזר בקאמבק משכנע הקינוח המושחת מימי פתיחת המקום: דיי סאן- בננות מקורמלות, גלידת קוקוס שחורה, קצפת, שברי פקאן וסירופ שוקולד
דייגו סאן,  המשביר 2 ת"א,  03-5531557, שעות פעילות: א-ה 18:00-לקוח אחרון
שישי ושבת החל מ 12:00 ועד לקוח אחרון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.