header 2

יום שני, 26 בספטמבר 2016

קפה ציונה - מטבח פיוזן ישראלי משיקים תפריט סתיו חדש

פותחים בוקר מושלם  עם ערק אשכולית ומי ורדים, חומוסיה של השף (רק בשישי)  ומתפנקים על  פולנטה מסורתית בערב סתיו
ציונה_קפה_(27_of_50)
ציונה_קפה_(35_of_50)
סימנים של סתיו החלו לתת אותותיהם ואט אט אנו  נפרדים מהקיץ הלח.  ב"קפה ציונה" – מטבח פיוז'ן ישראלי, משיקים את עונת הסתיו עם מנות העונה לצד מנות הדגל של המסעדה  כגון: ניוקי סלק, מוסקה חצילים ועדשים , תפוחי האדמה השרופים והמפורסמים של "ציונה".
את הבוקר פותחים השקה של קוקטיילים :ערק אשכולית אדומה ומי ורדים, קמפרי תפוזים טריים ועוד.  בימי שישי פותחים אתהחומוסיה של השף ניר תמרי הכוללת בחירה של 3 מנות חומוס ; חומוס גרגרים וביצה קשה, חומוס שקשוקה וחומוס גרגרים (31-52 ₪ ) . לארוחות הבוקר נוספו מגוון מנות פריטטה בשילובים מקוריים (66 ₪ ) ובקטגוריה של מנות קטנות ומפנקות , מככבתהפולנטה המסורתית של ערב סתיו , הכוללת ראגו פטריות וערמונים, ריקוטה בוגרת, פרמז'ן ואספרגוס – 55 ₪
בקטגורית  המאזטים והעיקריות נוספו מנות חדשות בראשן  : מזרח תיכון חדש – הכוללת ניוקי תפוח אדמה צרובים בשמן זית עם ארטישוק, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, אפונה, תרד, זוקיני ובזילקום (כי מי לא רוצה לסיים את הערב באופטימיות) – 68 ₪ .
 
ציונה
פתוח בימים א - ו 08:00-23:00, שבת 12:00-23:00. מומלץ  להזמין מקום 08-8586565
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.