פותחים בוקר מושלם עם ערק אשכולית ומי ורדים, חומוסיה של השף (רק בשישי) ומתפנקים על פולנטה מסורתית בערב סתיו
סימנים של סתיו החלו לתת אותותיהם ואט אט אנו נפרדים מהקיץ הלח. ב"קפה ציונה" – מטבח פיוז'ן ישראלי, משיקים את עונת הסתיו עם מנות העונה לצד מנות הדגל של המסעדה כגון: ניוקי סלק, מוסקה חצילים ועדשים , תפוחי האדמה השרופים והמפורסמים של "ציונה".
את הבוקר פותחים השקה של קוקטיילים :ערק אשכולית אדומה ומי ורדים, קמפרי תפוזים טריים ועוד. בימי שישי פותחים אתהחומוסיה של השף ניר תמרי הכוללת בחירה של 3 מנות חומוס ; חומוס גרגרים וביצה קשה, חומוס שקשוקה וחומוס גרגרים (31-52 ₪ ) . לארוחות הבוקר נוספו מגוון מנות פריטטה בשילובים מקוריים (66 ₪ ) ובקטגוריה של מנות קטנות ומפנקות , מככבתהפולנטה המסורתית של ערב סתיו , הכוללת ראגו פטריות וערמונים, ריקוטה בוגרת, פרמז'ן ואספרגוס – 55 ₪
בקטגורית המאזטים והעיקריות נוספו מנות חדשות בראשן : מזרח תיכון חדש – הכוללת ניוקי תפוח אדמה צרובים בשמן זית עם ארטישוק, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, אפונה, תרד, זוקיני ובזילקום (כי מי לא רוצה לסיים את הערב באופטימיות) – 68 ₪ .
ציונה
פתוח בימים א - ו 08:00-23:00, שבת 12:00-23:00. מומלץ להזמין מקום 08-8586565
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.