פותחים בוקר מושלם עם ערק אשכולית ומי ורדים, חומוסיה של השף (רק בשישי) ומתפנקים על פולנטה מסורתית בערב סתיו
![]() ![]() |
סימנים של סתיו החלו לתת אותותיהם ואט אט אנו נפרדים מהקיץ הלח. ב"קפה ציונה" – מטבח פיוז'ן ישראלי, משיקים את עונת הסתיו עם מנות העונה לצד מנות הדגל של המסעדה כגון: ניוקי סלק, מוסקה חצילים ועדשים , תפוחי האדמה השרופים והמפורסמים של "ציונה".
את הבוקר פותחים השקה של קוקטיילים :ערק אשכולית אדומה ומי ורדים, קמפרי תפוזים טריים ועוד. בימי שישי פותחים אתהחומוסיה של השף ניר תמרי הכוללת בחירה של 3 מנות חומוס ; חומוס גרגרים וביצה קשה, חומוס שקשוקה וחומוס גרגרים (31-52 ₪ ) . לארוחות הבוקר נוספו מגוון מנות פריטטה בשילובים מקוריים (66 ₪ ) ובקטגוריה של מנות קטנות ומפנקות , מככבתהפולנטה המסורתית של ערב סתיו , הכוללת ראגו פטריות וערמונים, ריקוטה בוגרת, פרמז'ן ואספרגוס – 55 ₪
בקטגורית המאזטים והעיקריות נוספו מנות חדשות בראשן : מזרח תיכון חדש – הכוללת ניוקי תפוח אדמה צרובים בשמן זית עם ארטישוק, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, אפונה, תרד, זוקיני ובזילקום (כי מי לא רוצה לסיים את הערב באופטימיות) – 68 ₪ .
ציונה
פתוח בימים א - ו 08:00-23:00, שבת 12:00-23:00. מומלץ להזמין מקום 08-8586565
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.