בעקבות
הטרנד הקולינרי העולמי והמודעות הבריאותית הגוברת ליתרונות שבשילוב אצות-ים בתזונה
היומית משיקה מחלבת "גבינות משק יעקבס" מהדורה מיוחדת וחדשנית של גבינה
צפתית 5% בתוספת אצות אולווה אורגניות של
חברת SEAKURA הנחשבות למזון על
(סופרפוד) ולמזון מלא.
אצות-ים
הפכו זה מכבר לטרנד עולמי בזכות טעמן הייחודי והיתרונות הבריאותיים. השילוב של
אצות אולווה הנחשבות לסופרפוד (מזון על) בגבינה צפתית איכותית ודלת-שומן מציעה
לצרכנים מוצר חדשני, בעל ארומה ייחודית
וערכים בריאותיים מוספים.
אצות
האולווה של SEAKURA
ידועות כסופרפוד בזכות מכלול הוויטמינים,
המינרלים
והאנטיאוקסידנטים
שלהן. בשל מבנה התא שלהן, סופגות האצות מינרלים ממי-הים ונספגות בקלות ביעילות
בגוף האדם. תוספת של אצות אולווה לגבינה מעשירה אותה במגוון ערכים חשובים כגון:
מגנזיום החשוב לפעילות הלב והשרירים במיוחד לעוסקים בספורט, סיבים תזונתיים
המסייעים לעיכול ולהעלאת תחושת השובע,
ברזל, מגוון ויטמינים מקבוצה B , לוטאין הידוע כמסייע במניעת קטרקט ושמירה
על העיניים, אנטיאוקסידנטים ומגוון רחב של
ויטמינים ומינראליים נוספים.
אצות
האולווה של SEAKURA הן אצות-ים הגדלות
במכמורת בבריכות הממוקמות על היבשה. טכנולוגיית גידול האצות של SEAKURA מבטיחה אצות
אורגניות נקיות מזיהומי הים, ועשירות בערכים תזונתיים.
המהדורה
המיוחדת תימכר בחנות המפעל של יעקבס, במחיר של 4.8 ש"ח ל – 100 גר'.
למידע
נוסף על האצות ויתרונותיהן : www.seakura.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.