header 2

יום שני, 22 במאי 2017

שבועות של דגים ויין ב"בר דגים"

רשת "בר דגים - מטבח שף מהיר" תחגוג את שבועות עם תפריט ספיישלים של דגים ויין שיוגש בכל סניפי "בר דגים" במהלך שבוע החג.  השפים ניר כרמלי וינאי ארז, יצרו תפריט באווירת החג בו תככב מנת ספיישל ייחודית בשם "ריזוטו ורדה" - בורי על הפלנצ'ה שמונח על ריזוטו עשיר בחמאה, פרמז'ן, פסטו עשבי תיבול, ואפונה רעננה (79 שקלים), לצד מנות רעננות וקלילות כמו: קרפצ'יו מוסר ים רענן המוגש עם צנוניות, פלפל חריף, שרי, לימון , זיתי קלמטה, שקדים ומיקרו בזיליקום; סלט קיסר עם נתח בורי צלוי ומנת ניוקי אנשובי.

בנוסף, במהלך כל השבוע (28.5-4.6) יימכרו כל היינות בעלות של 15 שקלים לכוס. 



ספיישל שבועות יוגש בשעות הערב החל מהשעה 18:00


 בר דגים-שוק צפון - ראול ולנברג 20, רמת החייל ת"א

בר דגים- מתחם אושימרקט בקניון אושילנד - עתיר ידע 2, כפר סבא
בר דגים - קניון עזריאלי - קומה 2

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.