header 2

יום שני, 1 בינואר 2018

בעלי המניות דוחים את הצעת הרכש להפיכת ביוקנסל לפרטית



ירושלים, 28 בדצמבר 2017 (GLOBE NEWSWIRE) :
ביוקנסל בע"מ (TASE:BICL), חברת ביו-פארמה בשלב הקליני שמתמקדת בגילוי, פיתוח ומסחור של תרופות חדשות לטיפול בסרטן, הודיעה היום שהצעת רכש מלאה למניותיה שפורסמה על ידי קבוצת משקיעים בראשות בעלת המניות הגדולה ביותר של ביוקנסל, כלל תעשיות ביוטכנולוגיה בע״מ מוקדם יותר החודש, לא אושרה על ידי בעלי המניות, כששיעור ההסכמה של בעלי המניות היה נמוך משיעור ההסכמה הנדרש המינימלי שמחייב החוק. בערך 1.4 מיליון מניות הצביעו לקבל את תנאי ההצעה, אחרי שמחיר ההצעה הראשוני של 140 אגורות הועלה ל-170 אגורות. המחיר האחרון הזה קבע לחברה שווי של יותר מ-47 מיליון דולר. בערך 5.9 מיליון מניות היו דרושות כדי שההצעה תתקבל.
היות שכל ההצעה הותנתה בהגעה לשיעור ההסכמה המינימלי, המציעים לא ימשיכו עם רכישת המניות בנוגע להודעות על הסכמה להצעת הרכש שהומצאו.
אודות ביוקנסל
ביוקנסל היא חברת ביו-פארמה בשלב הקליני שמתמקדת בגילוי, פיתוח ומסחור של תרופות חדשות לטיפול בסרטן. המוצר הפוטנציאלי הכי מתקדם של החברה, BC-819, מפותח כטיפול בסרטן בשלב מוקדם של שלפוחית השתן שלא חדר לשריר (NMIBC). שני ניסויים קליניים לרישום של BC-819 מתוכננים להתחיל: ניסוי עם זרוע טיפול אחת בחולים שמחלתם אינה מגיבה לטיפול הסטנדרטי, וניסוי רנדומלי, במסגרת הערכת פרוטוקול מיוחדת (SPA) שהחברה קיבלה ממינהל המזון והתרופות של ארה"ב (FDA) בחולים שאופן הטיפול הראשון בהם לא הצליח. למידע נוסף, בקרו באתר www.biocancell.com.
מידע צופה פני עתיד
הודעה לעיתונות זאת כוללת "מידע צופה פני עתיד" שכפוף לסיכונים ואי ודאויות. מידע צופה פני עתיד זה כולל מידע על תוצאות עתידיות אפשריות או משוערות של ניסויים קליניים, ההשפעות החזויות של קבלת אישור מסלול מהיר, מסגרת הזמן החזויה לביצוע ניסויים קליניים נוספים והגשת מסמכי רגולציה, ותוכניות ויעדים עסקיים ואסטרטגיים אחרים. מידע צופה פני עתיד זה מבוסס על מידע שיש לביוקנסל כאשר מידע זה מפורסם או על מה שההנהלה שלה מאמינה בתום לב נכון לאותה עת בנוגע לאירועים עתידיים, והוא נתון לסיכונים ואי ודאויות שיכולים לגרום לכך שהביצועים או התוצאות בפועל יהיו שונים מהותית מאלה המובעים במפורש או במשתמע במידע צופה פני עתיד. סיכונים ואי ודאויות אלה כוללים אך לא רק: ההצלחה של הגישה לגילוי ופיתוח של מוצרי תרופות פוטנציאליים, שהיא חדשה וייתכן שלעולם לא תוביל למוצרים ניתנים לשיווק; היעדר היסטוריה של מכירות מסחריות; תלות בהצלחה של BC-819, שהפיתוח שלה יצריך ניסויים קליניים נוספים משמעותיים לפני שאפשר יהיה לבקש אישור רגולטורי ולהתחיל במכירות מסחריות; צורך לגייס כספים נוספים רבים כדי להשלים פעילויות מו"פ; יכולת להתגבר על קשיים מדעיים או טכנולוגיים בהם עשויים להיתקל ושעשויים לפגוע בפעילות המו"פ; והיכולת להשיג ולשמור על הגנת קניין רוחני על מוצרים פוטנציאליים, כולל בהתאם לפטנטים ברישיון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.