header 2

יום רביעי, 25 באפריל 2018

ענף המאפים בסין בתערוכת Bakery China 2018 (9-12 במאי, שנגחאי)


שנגחאי, 23 באפריל 2018, (BUSINESS WIRE):

עם שטח תצוגה של יותר מ-200,000 מטרים רבועים השנה, Bakery China 2018, שתתקיים בין התאריכים 9-12 במאי, משכה יותר מ-2,100 מציגים מכל העולם.

Bakery China (www.bakerychina.com), אינדיקטור חשוב לצמיחה האיתנה של סין במאפים, הושקה לפני 21 שנים והתפתחה לתערוכה הגדולה ביותר בעולם בתחום זה. המארגנים של האירוע המאוד מתוקשר ומשפיע הזה, האיגוד הסיני של ענף המאפים והממתקים (CABCI) ו-Bakery China Exhibitions Co., Ltd., יקבלו את פניהם של יותר מ-140,000 מבקרים מקצועיים מיותר מ-110 מדינות ואזורים ב-Bakery China 2018 במרכז התערוכות הבינ"ל החדש של שנגחאי, שבה כל משתתף יחווה באמת את השגשוג והחדשנות הנמרצים של ענף המאפים בסין.

ענף המאפים בסין, שצומח במהירות מאז סוף המאה הקודמת, רשם שיעור צמיחה ממוצע של 20% בין 2003 ו-2016 ועולה כמוביל גלובלי בענף. בחודשים הקרובים, המדינה צפויה להפוך ליצרנית והצרכנית הגדולה ביותר של מוצרי מאפה. לפי סטטיסטיקה של הלשכה הלאומית לסטטיסטיקה של סין על עסקי מאפה מעל גודל שקבעה המדינה, הייצור של מאפים וממתקים בסין ב-2017 (כולל מאפים/ לחמים, ביסקוויטים, שוקולד, משקאות קפואים, אטריות להכנה מהירה וממתקים) הסתכם ב-35.899 מיליון טון, עם הכנסות תפעוליות ראשוניות של 743.178 מיליארד יואן, גידול של 8.29% לעומת השנה הקודמת.

כפי שציינה CABCI, על בסיס אוכלוסייה של 1.37 מיליארד, הצריכה השנתית לנפש של לחם בסין ב-2017 הייתה רק 4.4 ק"ג. בהשוואה לממוצע של 10 ק"ג בדרום קוריאה, יותר מ-20 ק"ג ביפן ויותר מ-70-80 ק"ג בארה"ב ומדינות מערב אירופה, ברור שיש בסין פוטנציאל גדול לצמיחה והתרחבות. עיור מהיר וגיוון של התזונה של אנשים יהיו גורמי המפתח בצמיחה של ענף המאפים בסין.
תעקבו אחרינו בלינקדאין: https://www.linkedin.com/in/bakery-china-a82966a3

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.