header 2

יום שלישי, 29 באוקטובר 2019

יום הטבעונות הבינלאומי עם "אבוקדו גרנות" – מגישה מתכון עולמי עם הפרי הירוק: גוואקמולי אבוקדו טבעוני


לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-1 בנובמבר, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים ו"אבוקדו גרנות", מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה הביתית – גוואקמולי אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.
יום טבעונות שמח!
מצרכים:
2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
2 כפיות מיץ ליים
2 כפות כוסברה קצוצה דק
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/4 כפית מלח
1 טורטייה


אופן ההכנה:
1.      מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים
2.      מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.
3.      מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.
4.      מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.