header 2

יום רביעי, 2 במאי 2018

לקראת שבועות, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן "שייר" מציע מתכון קל ופשוט להכנה – טירמיסו פטל ללא גלוטן וחיטה

לקראת הביכורים, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן  "שייר" מציע לכם גרסה חדשה ונטולת גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!

צילום: יח"צ 

המרכיבים:
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
300 ג' פטל
100 ג' סוכר
250 ג' גבינת מסקרפונה
250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג' גלידה
1 מקלון וניל
או
סוכר וניל בורבון
100 ג' שבבי שוקולד

אופן ההכנה:
·         הנח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאר מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את
היתר והנח על גבי עוגיות הספוג.
·         ערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.
·         הקצף את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך  התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ.
·         מזוג את הקרם על הפטל. קרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.
·         קשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.