header 2

יום רביעי, 1 בפברואר 2017

חודש ים-יבשה ב"סלבה וידה"

השף יובל פכלר יצר תפריט surf 'n' turf

המושג surf 'n' turf, מנות המשלבות חומרי גלם מהים ומהיבשה, הוזכר לראשונה בגיליון 'לוס אנג'לס טיימס' ב-1961. מנת הויטלו טונטו הידועה המורכבת משילוב של בשר עגל קר ורוטב טונה, נולדה בחבל לומברדיה שבצפון איטליה. בכל מקרה,  בין אם מקורות המנה במטבח הקליפורני או בכל מקום אחר ברחבי הגלובוס, מדובר בשילוב מנצח.
השף יובל פכלר ממסעדת SALVA VIDA יצר תפריט surf 'n' turf יצירתי שיוגש במהלך חודש פברואר, לצד התפריט הקבוע.  בין המנות בתפריט:
:סקאלופס עם פיזלי (רוטב אפונה ופרושוטו), קראמבל פרושוטו ואפונה טרייה. - 84 ש"ח
קלאמרי עם צ'וריסו ברוטב רומסקו (פלפלים ואגוזים), בצל שרוף, תפו"א אפוי ותרד - 78 ש"ח
מוסר עטוף בבייקון לצד כרוב צלוי בחומץ פטל, תפו"א צרוב, שמנת חמוצה ומרווה - 112 ש"ח
פילה בקר ושרימפס קריסטל עם ניוקי בביסק סרטנים מוקצף וציר בקר - 168 ש"ח

"סלבה וידה" הירקון 88, תל אביב.
להזמנת מקום: 03-7788996

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.