header 2

יום שלישי, 16 ביולי 2019

מוצרי קנאביס רפואי על המדף, סיוע לעולים בפתיחת עסק חדש ומיתוג מתחם צלילה מדומה

הבוגרים של המחלקה לעיצוב מדיה חדשה בהנדסאים באריאל בחרו לעצב פרויקטים מקוריים בנושאים חברתיים, סביבתיים ותרבותיים עכשוויים
סיוון אתר מיתגה רשת בתי מרקחת פרטית בשם CANNA PHARM המייצרת תרופות מבוססות קנאביס רפואי ומוצרים נלווים. בכל בית מרקחת נותן שירות רוקח מוסמך בקנאביס אשר סיים קורס הסמכה של משרד הבריאות,  שמלווה את המטופל ונותן מענה מדויק לצרכיו. "רציתי למתג את הרשת באופן שייצר מהפכה תודעתית בשימוש בקנאביס ויציע ללקוחות שירות חדשני שנותן מענה מקיף למכלול הצרכים שלהם. בחרתי מיתוג שמשקף את המקצועיות והבטיחות של המותג". פרויקט הגמר של אתר יוצג, לצד פרויקטים נוספים, בתערוכת בוגרי המחלקה להנדסאי עיצוב מדיה חדשה של הנדסאים באריאל.
פרויקט נוסף ובולט הוא הפרויקט של ליאור חדד, שתכנן חברה ששמה STARTER שמטרתה ליווי בעלי עסקים העולים לארץ. בממוצע עולים כל שנה לישראל כ-30 אלף עולים, מתוכם 22.3% הם בעלי עסקים, מרביתם נאלצים לסגור תוך פחות משנה את עסקיהם, לאבד את פרנסתם ואף לרדת חזרה לארץ מוצאם. רוב בעלי העסקים טוענים כי עסקם נסגר כיוון שלא הבינו מספיק את תרבות הצריכה והקניין הישראלי. "הרעיון שעומד מאחורי חברת STARTER הוא לצמצם כמה שניתן את הפער ובכך לאפשר נקודת התחלה שווה לעולה בישראל. העיצוב משדר מצד אחד מקצועיות, חברה שאפשר לסמוך עליה שאני מפקיד בידיה את הכסף שלי ואת החלומות שלי ומצד שני, לשמור על החוויה הישראלית. קהל היעד הם מי שמתגורר בחו"ל וחושב על האפשרות לעשות עליה, וכן למי שכבר בעל עסק בישראל או חושב על פתיחת עסק ומעונין ביעוץ וליווי עסקי".
פרויקט נוסף הוא TO SEA, פרויקט אותו עצבה מיטל תרשיש בן-אבי. מיטל בחרה למתג מתחם לצלילת VR הממוקם במרכז הארץ שנועד לספק חוויה המדמה צלילה באתרים נבחרים בעולם באמצעות שימוש בטכנולוגיה של מציאות מדומה. הרעיון הוא לשלב בין צלילה ואטרקציית אקסטרים חוויתית. *
ד"ר יוכבד פנחסי-אדיב, מנהלת המכללה הטכנולוגית הנדסאים באריאל, מסבירה על ייחודיות התערוכה: "תוצרי הבוגרים מעידים על יכולתם של בוגרי המחלקה לעיצוב מדיה חדשה להשתייך לקהילת מעצבי המחר. בוגרי המחלקה, בדרכם להשתלב בעיצוב מדיה חזותית או דיגיטלית, מעצבי פרינט או מעצבי אפליקציות, אתרים או משחקי אינטרנט, תוך הסתכלות קדימה אל עיצוב וייצור כחול-לבן, ודחיפת הכלכלה הישראלית קדימה. איכות פרויקטי הגמר מעידה על הליך הכשרה נכון, שבה הסטודנטים קיבלו כלים עדכניים והתנסו אל מול התעשייה בפרויקטים אמיתיים כחלק מלימודיהם, והכל כדי להפוך למומחים בתחומם ועל פי הנדרש בתעשייה".
ראש המחלקה, המעצבת רינת סופר-גרינפלד: "פרויקט הגמר מהווה את השלב האחרון בתכנית הלימודים לקראת קבלת תואר הנדסאי. זהו פרויקט עיצוב אישי, שאותו מפתח הסטודנט מהשלב הרעיוני ועד שלב היישום, הכל תחת כנפי המחלקה ובהנחיה אישית של סגל המרצים וראש המחלקה. מגוון הפרויקטים מעורר עניין והשראה בנושאים קהילתיים וחברתיים, סביבתיים ותרבותיים עכשוויים. הבוגרים מציגים בפרויקט הגמר עיצוב חדשני וחשיבה שיווקית ויזמית של מעצבים בעלי כישרון ויכולת מקצועית גבוהה, שאותה רכשו הסטודנטים במחלקה. אלו בוגרים בעלי סגנון ואמירה אישית וייחודית, המשתלבים בשוק העבודה."
שעות פתיחת התערוכה:
יום שלישי 16 ביולי, 18:00 – 20:00
יום רביעי 17 ביולי, 9:00 – 20:00
יום חמישי 18 ביולי, 9:00 – 20:00


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.