לקראת הביכורים, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן "שייר" מציע לכם גרסה חדשה ונטולת
גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי
פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!
צילום: יח"צ
המרכיבים:
|
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
|
300 ג' פטל
|
100 ג' סוכר
|
250 ג' גבינת מסקרפונה
|
250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן
|
200 ג' גלידה
|
1 מקלון וניל
או
|
סוכר וניל בורבון
|
100 ג' שבבי שוקולד
אופן ההכנה:
·
הנח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאר מעט פטל בצד לצורך
קישוט, רסק את
היתר והנח על גבי עוגיות הספוג.
·
ערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון
הווניל.
·
הקצף את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ.
·
מזוג את הקרם על הפטל. קרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.
·
קשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.