header 2

יום שלישי, 12 בספטמבר 2017

שגב משה ויונתן רושפלד חולקים את המתכונים המיוחדים לרגל ההטבה של דיינרס

משה שגב במתכון פסטה, ירקות ירוקים וגבינת רוקפור, בהטבת הקולינריה של דיינרס:
40 מסעדות מובילות, שכלולות בהטבה, כבר מגישות ארוחות עסקיות 24 בכל שעות הפעילות כולל בסופי שבוע.
השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט, חושף מתכון לפסטה ממטבח המסעדה
לקוחות דיינרס כבר נהנים מההטבה הקולינרית החדשה: ארוחה מלאה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום כולל סופי שבוע. ההטבה ניתנת בכ-40 מסעדות מובילות בכל רחבי הארץ.
בין המסעדות המשתתפות בהטבה גם מסעדות שף מובילות ומסעדות כשרות ובהן -  מסעדת שגב ארט, טייגר לילי, טאיזו, ג'ונתן פוד קלאב (המסעדה החדשה של רושפלד), ניתאן טאי, כדיתא, מיסטר ומיסיס לי, פורטר אנד סאנס,  ג'קו,  אבאראג', בני הדייג, איטלקיה בפשפשים, ועוד.


 
המסעדות והשפים שלוקחים חלק בחגיגה הקולינרית של דיינרס, משתפים את הקהל הרחב במתכונים הסודיים וברזי המטבח שלהם.
מצ"ב מתכון של פסטה עם ירוקים וגבינת רוקפור. מנה שהיא ארוחה איטלקית פשוטה ומיוחדת במינה.
בתיאבון.
פסטה עם ירוקים וגבינה כחולה

המרכיבים מתאימים  ל 2 – 4 סועדים:
מוצרים

4 עלי לזניה טרייה או 1 חבילה של פסטה פטוצ'יני

רוטב
4 כפות שמן זית
2 זוקיני צהוב/ קישואים קטנים, קצוצים לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסות
1 כוס עלי תרד טריים
1 כוס פרחי ברוקולי שבושלו במים רותחים 3 דקות
500 מ"ל שמנת מתוקה
3 כפות יין לבן מתוק
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל לבן טחון או פלפל 4 עונות
2 גבעולי בזיליקום טריים
1 גבעול טימין
50 גרם גבינה כחולה או רוקפור
קורט אגוז מוסקט
חומץ בלסמי מצומצם – לא חובה
הגשה
חופן אגוזי לוז קלויים ומרוסקים במעבד מזון (כוס חד פעמית מלאה)
עלים ירוקים  - עירית קצוצה, בצל ירוק, מיקרו גרינס
30 גרם גבינת רוקפור
אופן ההכנה
מבשלים את עלי הפסטה או הפטוצ'יני במים רותחים ומומלחים 7 דקות (4 דקות במידה ומדובר בפסטה טרייה).

הכנת הרוטב
 מחממים בסיר שמן זית ומטגנים בו קוביות זוקיני, שום וטימין, מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, לאחריה מוסיפים את השמנת המתוקה. מחכים שוב לרתיחה ומוסיפים את הברוקולי והגבינה, מערבבים עוד 4-5 דקות ומוסיפים את עלי התרד והמוסקט, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
הגשה
 מעבירים את דפי הפסטה לתוך סיר הרוטב. מערבבים היטב ומעבירים לצלחות הגשה.
מפזרים מעט אגוזי לוז וחומץ בלסמי מצומצם ומגישים מיד.

(*) המתכון באדיבות השף משה שגב, מסעדת שגב ארט.
קרדיט צילום: עידן ירדני


השף יונתן רושפלד, חושף מתכון פרטי במסגרת הטבת הקולינריה של  לקוחות דיינרס:
 40 מסעדות מובילות, שכלולות בהטבה, כבר מגישות ארוחות עסקיות ללקוחות דיינרס, בכל שעות הפעילות כולל בסופי שבוע. מצורף מתכון לסלט עגבניות של השף יונתן רושפלד, ממסעדת ג'ונתן פוד קלאב, שנכללת ברשימת המסעדות
לקוחות דיינרס כבר נהנים מההטבה הקולינרית החדשה: ארוחה מלאה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום כולל סופי שבוע. ההטבה ניתנת בכ-40 מסעדות מובילות בכל רחבי הארץ.
בין המסעדות המשתתפות בהטבה גם מסעדות שף מובילות ומסעדות כשרות ובהן -  מסעדת שגב ארט, טייגר לילי, טאיזו, ג'ונתן פוד קלאב (המסעדה החדשה של רושפלד), ניתאן טאי, כדיתא, מיסטר ומיסס לי, פורטר אנד סאנס,  ג'קו,  אבאראג', בני הדייג, איטלקיה בפשפשים, ועוד.

השפים המובילים במסעדות המשתתפות במבצע:  משתפים את הקהל הרחב במתכונים הסודיים וברזי המטבח שלהם.
מצ"ב מתכון של סלט עגבניות בארבעה צבעים מבית מטבחו של השף יונתן רושפלד. בתיאבון.

מרכיבים

 4 סוגי עגבניות מצבעים שונים (תמר, שרי, ליקופן, עגבניות צהובות
1עגבנייה גדולה חצוייה לשניים, מקורמלת מעט בתנור עם סוכר
בצל ירוק – לפי הטעם
בצל סגול – לפי הטעם
צנוניות - 5
צ'ילי
חופן זיתים
גבינת טולום (טורקית מפוררת עם מעט זעתר)
חלמון ביצה קשה מפורר
שמן זית
מלח
לימון

אופן הכנה

מומלץ – לרסק על מגרדת עגבנייה ויוצקים לתחתית כלי ההגשה
מערבבים את כל החומרים באופן אחיד ומגישים.


מתכון באדיבות מסעדת ג'ונתן פוד קלאב של השף יונתן רושפלד
 

משה שגב במתכון מלבי-שוק, בהטבת הקולינריה של דיינרס:
 40 מסעדות מובילות, שכלולות בהטבה, כבר מגישות ארוחות עסקיות 24 בכל שעות הפעילות כולל בסופי שבוע.
מוגש באהבה מתכון של מלבי, ממטבחו של השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט, שנכללת ברשימת המסעדות
לקוחות דיינרס כבר נהנים מההטבה הקולינרית החדשה: ארוחה מלאה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום כולל סופי שבוע. ההטבה ניתנת בכ-40 מסעדות מובילות בכל רחבי הארץ.
בין המסעדות המשתתפות בהטבה גם מסעדות שף מובילות ומסעדות כשרות ובהן -  מסעדת שגב ארט, טייגר לילי, טאיזו, ג'ונתן פוד קלאב (המסעדה החדשה של רושפלד), ניתאן טאי, כדיתא, מיסטר ומיסס לי, פורטר אנד סאנס,  ג'קו,  אבאראג', בני הדייג, איטלקיה בפשפשים, ועוד.

המסעדות והשפים שלוקחים חלק בחגיגה הקולינרית של דיינרס, משתפים את הקהל הרחב במתכונים הסודיים וברזי המטבח שלהם.
מצ"ב מתכון של מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט. בתיאבון.
מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים
המרכיבים
2 כוסות חלב (750 מ"ל)
1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
5 כפות קורנפלור (60 גרם) מומסות ב-5 כפות חלב
1 מקל וניל
1/2 כפית כף מי ורדים
4 כפות סירופ רימונים
1/2 כוס בוטנים קלויים (לא מלוחים) גרוסים דק
1/4 כוס אגוזי קשיו לא מלוחים קלויים וגרוסים דק
1/2 כוס שבבי קוקוס

אופן ההכנה
בסיר אחד מוסיפים חלב, שמנת ווניל ומבשלים יחד עד לרתיחה. מסננים את מקל הווניל לאחר 5 דקות בישול, ומוסיפים את הקורנפלור שהומס בחלב. מערבבים במטריפה ומכבים את האש.
מוזגים את נוזל המלבי לכוסות בכמות הרצויה להגשה. לצנן במקרר שעה לפחות טרם ההגשה או עד לקבלת מירקם יציב.
להגשה: מעל כל מלבי יוצקים 2 כפות של סירופ ומעט מי ורדים. מכסים בנדיבות באגוזים, קוקוס ובוטנים.
(*) המתכון באדיבות מסעדת שגב ארט של השף משה שגב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.