פתרון מג'יק (ת"א: מג'יק; נאסד"ק: MGIC) שימש את יצרנית חלקי BMW לאוטומציה בתהליכי ייצור והסבת מידע ERP
אתר הייצור של ZF Lemforder מייצר חלקים ל- 350 רכבים מידי יום, ופועל בשיטת JIT/JIS לצורך אספקת חלקים עבור יצרנית הרכב הגרמנית BMW. "במידה והיינו מבצעים פרויקט אינטגרציה בסדר גודל כזה בשיטת Point-to-Point, הפרויקט היה נמשך כשנה לפחות. מתאם ה-SAP ERP המובנה שקיים בפתרון מג'יק, והתאימות ל-Web services, סייעו לנו בהשלמתו בפחות מ-5 חודשים", אמר נילס ואן-רויין, מנהל מערכות המידע, ZF Lemforder
מג'יק תעשיות תוכנה – ספקית ישראלית גלובלית של פלטפורמות לפיתוח במובייל, יישומי ענן ואינטגרציית תוכנה עבור ארגונים וחברות, הודיעה כי ZF Lemforder - חברה בקבוצת ZF הגרמנית, פרסה את פתרון האינטגרציה של מג'יק, לצורך הסבת נתונים בין מערכות ה-ERP המקומיות למערכת ה-SAP ERP בחברת האם, תוך ביצוע אוטומציה מלאה בתהליכי הייצור המקומי. למג'יק 24 משרדים בעולם ונוכחות בלמעלה מ- 50 מדינות.
חברת ZF Lemforder דרום אפריקה נוסדה בשנת 1999, ומתמחה במכירה של חלקים ורכיבים בתחום הרכב, כחלק מקבוצת ZF. אתר הייצור של ZF Lemforder מייצר חלקים ל- 350 רכבים מידי יום, ופועל בשיטת JIT/JIS לצורך אספקת חלקים עבור יצרנית הרכב הגרמנית BMW. על מערכות החברה להתמודד עם אתגר הזרמת נתונים ממערכת ה-ERP המקומית למערכת ה-SAP ERP של חברת האם. לצורך המשך התפעול הרציף של הייצור ביקשה החברה לייצר תהליכים עסקיים חדשים, ולהסב נתוני ERP שקיימים במערכת הייצור המקומית.
פתרון האינטגרציה של מג'יק שימש את החברה כמערכת המרכזית להעברת נתוני לקוחות ומידע מרצפת הייצור - בין מערכת ה-SAP של חברת האם בגרמניה ומערכת הייצור המקומית. נתוני הזמנות הלקוחות, הכוללים חשבונות עבור חומרים, תאריכי הרכבה עתידיים ופרטי רכבים, מתקבלים על ידי מערכת ה- SAP, נאספים על ידי פתרון האינטגרציה של מג'יק, ומוזרמים באופן אוטומטי למערכות הייצור המקומיות. לאחר סיום הרכבת החלקים, פתרון האינטגרציה של מג'יק מעביר את המידע בחזרה ל- SAP ERP לצורך הפעלה אוטומטית של תהליכים פנימיים.
נילס ואן-רויין, מנהל מערכות המידע, ZF Lemforder: "מתאם ה-SAP ERP המובנה שקיים בפתרון מג'יק, והתאימות ל-Web services, סייעו לנו בהשלמת תהליך האינטגרציה עם מערכות הייצור המקומיות שלנו בפחות מ-5 חודשים. להערכתנו, אם היינו מבצעים פרויקט אינטגרציה בסדר גודל שכזה בשיטת Point-to-point, הפרויקט היה נמשך כשנה לפחות."
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.