header 2

יום שני, 22 באפריל 2019

ארגון יוצאי מרכז אירופה מציג: אוכל של 'יקים'

השף תום פרנץ ידגים וילמד כיצד להכין מספר מאכלים המזוהים עם מסורת ה'יקית' בבוקר שאחרי הרומפלנאכט – המקבילה של "המימונה"
האירוע המיוחד יתקיים ביום ראשון הקרוב, ה 28.4 בין 11:00 ל 14:00 יתקיים במשרדי BSH, רחוב המשכית 25, הרצליה פיתוח.
במסגרת האירוע השף תום פרנץ (המוכר בין היתר מהתכנית "מאסטר שף") יקיים סדנת מאפים 'יקים' וביניהם:
ציטרון פודינג (קציפת פודינג לימון) , קייזר שמרן (פנקייק אוסטרי), ונילה קיפפל (סהרוני וניל) , ספלוני היער השחור, אפפל קוכן (עוגת תפוחים).

כמו כן, באותו יום ייצא שנציין גם את יום הפרצעל הבינ"ל – וכמובן שהשף יראה שיטה מיוחדת להכנת הפרצעל.

הקהל באירוע יורכב ברובו מאנשי קהילת הופה הופה רייטר – קהילת הפייסבוק הייחודית של ארגון יוצאי מרכז אירופה. הקדימו להרשם. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.