header 2

יום ראשון, 20 בינואר 2019

חיזוק לתעשיית המזון לפיתוח מזון בריא "מעדני יחיעם" קיבלה מענק לפיתוח מזון בריא בתחום מעדני הבשר


רשות החדשנות במשרד הכלכלה ומשרד הבריאות הכריזה על מעדני יחיעם כזוכה במענק, לאחר שנבחרה מבין חברות המובילות תכניות מחקר ופיתוח לקידום מזון בריא • החברות הזוכות קיבלו מענק כספי כולל של 3 מיליון שקלים ובכוונת יחיעם להשקיעו בשיפור שיטות ותהליכי ייצור להגדלת הערך התזונתי של מוצרי נקניק, פסטרמה ונקניקיות

מעדני יחיעם, יצרנית הנקניקים שבבעלות קיבוץ יחיעם שבגליל, תקבל מרשות החדשנות במשרד הכלכלה וממשרד הבריאות, מענק כספי לפיתוח ולקידום מזון בריא. את המענק תשקיע יחיעם בשיפור שיטות ותהליכי ייצור להגדלת הערך התזונתי של נקניקים, פסטרמות ונקניקיות..

לדברי יוחאי נאמן, מנכ"ל מעדני יחיעם, "אנו ערים להתפתחויות שחלו בשוק המזון העולמי והתחזקות מגמת הבריאות במזון בארץ ובעולם ופועלים כדי להתאים עצמנו לכך. השקנו לאחרונה סדרת נקניקיות חדשות המיוצרות ללא תוספת חומרים משמרים כלל ומועשרים בחלבון, באמצעות פיתוח מיוחד הבלעדי ליחיעם ובכוונתנו להמשיך בכיוון זה במוצרים בריאים נוספים". לדבריו, תהליכי הפיתוח יוטמעו גם במוצרי הייצוא לארה"ב, המהווה שוק עיקרי של פעילות יחיעם  בחו"ל.

עפ"י דו"ח סטורנקסט לשנת 2018, הסתכמו מכירות נקניקיות בלבד בשוק הקמעונאי בכ-125 מיליון שקלים, תוך התמשכות המגמה של חיזוק מכירות נקניקי הפרימיום כמו נקניק סרוולט, סלמי צרפתי, סלמי הרץ, פרושוטו בקר, מוס כבד עוף ועוד, קטגוריה בה יחיעם נחשבת לשחקנית מרכזית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.